Kultúra

Jennifer Anistonék a zűrös családjaikkal bajlódnak

Minden szereplőnek lesz valami nyűgje az Anyák napja című családi vígjátékban, melyben Aniston mellett Kate Hudson és Julia Roberts is játszik.

Megérkezett a második előzetes Garry Marshall legújabb mozijához: az impozáns színészgárdával közelgő Anyák napjához, amelyben Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis és Julia Roberts játssza a főbb szerepeket.

Az alkotás különböző, de valamilyen úton-módon egymáshoz mégiscsak kapcsolódó karakterekre fog fókuszálni, akiket vagy az anyaságukon, vagy az édesanyjukhoz fűződő viszonyukon keresztül ismerhetünk majd meg. Ebből kifolyólag megtudhatjuk, hogy a két fiút nevelő Sandy (Aniston) egyedül próbál boldogulni, Jesse (Hudson) az undok anyjával problémázik, Bradley-nek (Sudeikis) a tinédzserkorú lánya okoz fejfájást, Miranda (Roberts) meg a karrierje miatt nem alapított családot, amit persze már megbánt.

A jópofa családi moziban Timothy Olyphant, Sarah Chalke és Britt Robertson is feltűnik majd. Az alkotást anyák napja előtt három nappal, április 28-án mutatják be itthon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik