Kultúra

Új szörnyek is előkerülnek a Warcraft legfrissebb promójában

A harmadik tévészpotban a csaták látványos snittjei mellett néhány eddig még nem látott figura is felbukkan.

A múlt heti második tévészpot után most megjelent a harmadik is a Duncan Jones rendezte Warcraft: A kezdetekhez, amellyel kapcsolatban megjegyzem, hogy a filmet készítő Universal Pictures – Legendary Pictures – Blizzard Entertainment hármasnál már most nem tudják, hol tartanak a promókkal, mert a lent látható videót a negyedik szpotként jegyzik, holott harmadik közben meg nem volt.

A Warcraft-mozi továbbra is nagyjából arról fog szólni, hogy az orkok és az emberek kénytelen-kelletlen valamiféle új közös ellenség legyőzése érdekében szövetkeznek majd, de azért előtte/utána nem feledkeznek meg arról sem, hogy egy kicsit egymást is aprítsák. Röviden: harcolás lesz harcolás hátán.

A Travis Fimmel-féle hős, Anduin Lothar mellett az új videóban feltűnik Paula Patton dögös (és A galaxis őrzői Gamorájához hasonlóan zöld) karaktere, Garona, továbbá a Dominic Cooper alakította Llane Wrynn király és pár egyelőre ismeretlen CGI szereplő is. Mellettük a Toby Kebbell és a Robert Kazinsky hangján megszólaló fontosabb ork karakterekkel, illetve a Ben Foster, Clancy Brown, Ruth Negga, Daniel Cudmore és Daniel Wu alkotta a szereplőgárdával készülő Warcraft május 26-án kerül a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik