Kultúra

J.K. Simmons is játszani fog Az igazság ligájában

Az Oscar-díjas színész csatlakozott a szuperhősbrigád mozijához, amelyben a Batman képregények egyik jól ismert figuráját fogja megformálni.

A Warner Brothers bejelentette, hogy J.K. Simmons aláírt a 2017-ben a mozikba kerülő The Justice League Part One (Az igazság ligája: Első rész) című szuperprodukcióhoz, amelyben a gothami rendőrség kiváló tisztjét: James Gordon felügyelőt fogja megformálni. A tavaly a Whiplash-ben nyújtott alakításáért a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe-ot és Oscart is elnyerő Simmons a harmadik olyan színész lesz, aki mozifilmben alakíthatja Gordont, Pat Hingle (Tim Burton és Joel Schumacher Batman-filmjei), illetve Gary Oldman (A sötét lovag trilógia) után.

J.K. Simmons leszerződésével még népesebbé vált Az igazság ligája mozi már eddig sem kis létszámú szereplőgárdája, amelyet jelen állás szerint Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Amber Heard, Jason Momoa, Ezra Miller és Ray Fisher alkot. A Zack Snyder rendezésében készülő két részre szabdalt szuperhősbanzáj első fele 2017. november 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: The Hollywood Reporter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik