Kultúra

Brutális lesz a Batman Superman ellen Blu-ray változata

A produkció házimozis kiadása sokkal durvább lesz a mozikba kerülő verziónál, ezért már meg is kapta az egyik legszigorúbb korhatár-besorolást.

Érdekes, ám a világ mozijaiban jelenleg taroló Deadpool eredményességének tükrében korántsem meglepő közleményt adott ki az Amerikai Mozgókép Szövetség (MPAA), amely szerint ugyan még be sem mutatták a Warner Bros. és a DC Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című moziját, ám a produkció a szervezet által már bevizsgált Blu-ray kiadásra szánt változata olyan erőszakos plusz jeleneteket tartalmaz, hogy az végül a 17 éven aluliak számára nem ajánlottnak megfelelő R-besorolást kapta tőlük.

Ez arra enged következtetni, hogy a Warner Bros. titkon már az ugyancsak R-besorolású Deadpool mozikba kerülése előtt eldöntötte, hogy a 20th Century Foxhoz hasonlóan megpróbálkozik a szuperhősmozija keményebb verziójával felmérni, mekkora az igény a zsáner erőszakosabb irányba tolására. Miután a bevállalósabb Fox filmje időközben már igazolta is, hogy a nézők díjazzák az ilyesmit, így a jövőre nézve nem kizárt, hogy a szuperhősös zsáner produkciói egyre durvábbak lesznek – kezdve a Deadpool hatására szintén R-kategóriásnak beharangozott Farkas-folytatással.

Forrás: The HD Room

Ajánlott videó

Olvasói sztorik