Kultúra

Újra egy kanapén a Jóbarátok

Matthew Perry kivételével az összes főszereplő megjelent Andrew Cohen műsorában és nosztalgiáztak a régmúltról.

A showműsorban jelen volt Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc és Jennifer Aniston is James Burrows, a legendás rendező tiszteletére, aki a Jóbarátok mellett a Will és Grace, illetve egyéb sorozatok direktora volt. Az adásban viszont nem jelent meg Matthew Perry, mert éppen Londonban gyakorolt a The End of Longing című darabon. Az ő távolmaradása azért is fájó, mert néhány évvel ezelőtt éppen Perry volt az, aki a Jóbarátok folytatását támogatta, s most mégis nélküle kerül adásba a sorozat kétórás különkiadása. Az NBC csatorna február 21-én tűzi adásra a 2004-ben véget ért ikonikus sorozat extra epizódját, s ebből került fel pár momentum a netre. Eszerint a műsorvezető Cohen úgy tett, mintha Perry ott lenne, Matt Le Blanc viszont nem hagyta ennyiben:

Hé, hé, hé, hé! Nem vagyunk mind itt. van egy hiányzónk! Bár Matty is itt lehetne, hiányzol!

Jennifer Aniston közben a szépre emlékezett, s elmondta, hogy karrierje 10 legszebb éve volt, amire mindig emlékezni fog:

Mindent együtt éltünk meg, a barátságot, a családalapítást, a szakításokat, a gyerekvállalásokat. Mindent, együtt. Remek élmény volt, hogy az egész világon szerettek minket.

NBC / Via youtube.com
NBC / Via youtube.com

Matt LeBlanc aztán kifejtette, mennyire hálás Burrowsnak, mert a rendezőnek fontos volt, a forgatáson kívül is jó kapcsolatot ápoljanak a szereplők, hogy kedvesek, támogatók legyenek egymással és segítsék a másikat. Lisa Kudrow szerint:

Úgy éreztük, szükségszerű tényleg barátoknak lennünk, és bensőséges kapcsolatot kialakítanunk.

Íme a részlet a műsorból:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik