Kultúra

Salt ügynök tévésorozatot kap

Az Angelina Jolie főszereplésével készült akciófilm alapján a Sony tervez tévészériát indítani.

A Sony Pictures Entertainment bejelentette, hogy tévésorozatot készítenek a 2010-ben bemutatott Salt ügynök című akcióthrillerből, amelyben az Oscar-díjas Angelina Jolie formálta meg a címszereplőt. Jóllehet a már kidolgozás alatt álló tévés folytatásról vagy feldolgozásról egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni, abban azért biztosak lehetünk, hogy az utóbbi időben már inkább a rendezéssel foglalatoskodó Jolie nem fog visszatérni a megállíthatatlan kémnő, Evelyn Salt szerepében.

A Sony elnökhelyettese, Diego Suarez úgy nyilatkozott a projekttel kapcsolatban, hogy egy a filmtől teljesen eltérő stílusú sorozatban gondolkodnak és a produkciót Európába szeretnék hozni, ezért már jelenleg is keresik a széria sugárzását biztosító potenciális partnereket az európai piacon.

Érdekesség, hogy a globálisan 293 millió dolláros profitot hozó Salt ügynökhöz a 2010-es évek elején folytatást tervezett az akciómozit finanszírozó Columbia Pictures, és a második részhez állítólag az alapfilmet is író Kurt Wimmer el is készítette a forgatókönyvét, azonban a produkciót végül ismeretlen okokból elkaszálták.

Forrás: Screen Daily via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik