Kultúra

Szexjátékszer és mellemelő operáció is jár az Oscar-jelölteknek

Nem akármilyen ajándékcsomagot fognak kapni idén DiCaprióék: az exkluzív pakk extrém és súlyosan költséges meglepetéseket is tartalmaz.

Egyre közeleg az idei díjszezon csúcspontja: a február 28-i Oscar-gála, mellyel kapcsolatosan most fény derült egy izgalmas kulisszatitokra, nevezetesen az aranyszobrocskára jelölt résztvevőknek járó ajándékcsomagok tartalmára. A The Guardian beszámolója szerint az idei összeállítás értéke laza 200 ezer dollár (56 millió forint) és egyéb apróságok mellett olyan finomságokat is tartalmaz, mint egy Japánba szóló tizenöt napos túra, egy szexuális játékszer és egy (nyilván opcionális) mellemelő beavatkozás.

A történelmi rekordot jelentő 200 ezer dolláros összértéken belül egy 55 ezer dollár (15,4 millió forint) értékű tíznapos izraeli kiruccanás viszi a prímet mint a legdrágább ajándék, amely mögött csupán második a 45 ezer zöldhasút (12,6 millió forintot) érő japán út, holtversenyben egy szintén 45 ezret érő egyéves korlátlan Audi autóbérlési lehetőséggel. Az olcsóbb ajándékok közé tartozó mellemelő operáció értéke “csupán” 1900 dollár (532 ezer forint), míg a csomag legalacsonyabb értékű szuvenírje a mindössze 250 dollárt (70 ezer forintot) kóstáló szexjátékszer, amelyből viszont csak a női Oscar-jelöltek kapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik