Kultúra

Spinoffot kaphat a Hétköznapi vámpírok

Állítja a filmet rendező Taika Waititi, aki egy interjúban azt is elárulta, vámpírok helyett kikről fog szólni a tervezett produkció.

A mostanság a Hunt for the Wilderpeople című legújabb filmjét promótáló színész-rendező Taika Waititi a CraveOnline–nak adott interjújában elárulta, hogy a hamarosan forgó Thor: Ragnarok után a következő filmje egy a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb alkotásához, a Hétköznapi vámpírokhoz kifundált spinoff lehet. A horrorkomédia írója, direktora és egyik főszereplője elmondta, hogy a projektet ismét barátjával, Jemaine Clement-tel közösen tervezik tető alá hozni és a koncepciójuk az, hogy a vámpírok után ezúttal a vérfarkasok mindennapjaira fognak koncentrálni.

Jermaine és én egy vérfarkasos spinoffot próbálunk írni. Feltehetően ez lesz a következő projektem. Az lehet majd a címe, hogy We’re Wolves (Farkasok vagyunk).

A roppant népszerűvé vált Hétköznapi vámpírokat Clement és Waititi közösen írta és rendezte, sőt: mind a ketten játszanak is filmjükben. Addig is, míg hivatalosan eldől, lesz-e valami legújabb ötletükből, Waititi következő rendezését, a Chris Hemsworth és Mark Ruffalo főszereplésével készülő Thor: Ragnarokot a közeljövőben kezdik forgatni és a kész film a Marvel ütemezése szerint 2017. november 7-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik