Kultúra

Jamie Foxx megmentette egy autós életét

Egyesek ugye nem a vásznon szuperhősök.

Jamie Foxx a minap megmentette egy embertársa életét, erősítette meg sajtósa az NBC News-nak. A színész épp Hidden Valley-i otthonában volt, amikor csattanást hallott. A zaj forrása bizonyos Brett Kyle volt, aki elvesztette uralmát terepjárója felett. A Toyota terepjáró a beszámoló szerint olyan szerencsétlenül csúszott meg, hogy többszöri fordulattal végül is a vezető felőli oldalán landolt egy árokban, majd szinte azonnal kigyulladt.

A lángoló autóba szorult sofőrnek ketten is segítségére siettek, egy harmadik szemtanú szerszámaival betörték a kocsi ablakát, elvágták a biztonsági övet és kiszabadították a vezetőt a vezetőülésből. A sofőrt kórházba vitték, ahonnan sérülései mellett egy ittas vezetésért járó vádemeléssel távozott.

A rendőrségi riportok ugyan nem nevezik néven Jamie Foxxot és a többi segítségnyújtót sem, és a színész sem verte nagy dobra az esetet, de szemtanúk megerősítették, hogy valóban ő volt az egyik megmentő, a Ventura megyei Safety for Citizen Facebook-oldal adminisztrátorai pedig meg is szólaltatták a színészt: „Jamie elmondta, hogy hallotta a balesetet és egy ember segélykiáltását a felborult kocsiból. Jamie hívta a 911-et is. Elmondta, hogy sikerült megközelítenie a járművet, elérni és biztonságos helyre juttatni a sofőrt” – áll a posztban.

 

JAMIE FOXX SAVES DRIVER FROM BURNING CAR IN HIDDEN VALLEY: This time it’s not acting for the camera, but the outcome is…

Posted by Safety for Citizens on Monday, January 18, 2016

 

Forrás: NBC News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik