Élő Kultúra

Golden Globe: A Saul fia megnyerte az első magyar Arany Glóbuszt!

Nemes Jeles László első filmje történelmet írt: elhozta a filmtörténet első magyar Arany Glóbuszát.

Amint azt már olvasóink lényeglátóan megírták, megérte fenn maradni, hogy megnézzük a 73. Golden Globe gálát, ugyanis

Magyarország behúzta az első Golden Globe-ját!!!

Díjunk ugyanis a filmtörténetben még soha, jelölésünk pedig legutoljára huszonhét éve volt Szabó István Hanussenjével, így aztán érthető, hogy a filmet látatlanban is nagyon értő szalonnáci fanyalgókat leszámítva egy ország örül Nemes Jeles László elsőfilmje, a Saul fiá (kritikánk itt) sikerének.

Gervais bekezdett

Ricky Gervais Sean Pennt ekézi, miután egy interjú forgatása után alanyát, El Chapo Guzmant elfogta a rendőrség. Majd Bruce Jennert, amiért az tisztázatlan körülmények között közúti balesetet okozott, amelyet mindenki gyorsan elfelejtett Caitlynnek hála. Azért egyből belopta magát a szívembe, amikor közölte, hogy A mentőexpedíció, bármily furcsa, hogy vígjátékként jelölték, még mindig viccesebb, mint a Pixel – de annál még Schindler listája is az volt – mondta.

A vörös szőnyeg a szokásos

Az este hangulatát még órákkal ezelőtt bepöccintette a házigazda Ricky Gervais, amikor némi vizuális életveszélyt okozva kiposztolta az alábbi fotót, melyen még mindig kevésbé a mellszőr okozott meglepődést, mint a „finom” beszólás: „Ideje felöltözni és megsérteni néhány humortalan picsát asszem”.

 

Better get dressed and offend some humourless cunts I suppose. #GoldenGlobes

Posted by Ricky Gervais on Sunday, January 10, 2016

 

A legjobb külföldi film kategória jelöltjei már találkoztak, Nemes Jeles László jól mutat a Saul plakátja előtt.

 

László Nemes, director of Son of Saul (Hungary).

Posted by Golden Globes on Saturday, January 9, 2016

 

Random párbeszéd a vörös szőnyegről: Férfi riporter: Olyan gyönyörű vagy ma este / Női személy: Köszönöm, engem csakis ez érdekel!

Szerencsére mióta Eddie Redmayne-t a Vanity Fair a legjobban öltözött brit férfinek választotta, már ő is kaphat megjegyzéseket a külsejére.

Sylvester Stallone, aki az idei díjszezon meglepetése – lévén a Creed: Apollo fiával díjjelölt – elhozta gyakorlatilag az egész családot, avagy azért is jó, ha az embernek négy (!) lánya van, mert egyből négy partnerrel villanthat a vörös szőnyegen.

DiCaprio végre arcszőr nélkül bukkant fel, és megragadta az alkalmat, hogy A visszatérő kapcsán hangoztatott kőkemény forgatási feltételek újabb megemlítését összekösse némi jól irányzott globális felmelegedés alerttel. Okos.

Olvasói sztorik