Kultúra

Áradoznak a filmről a Star Wars VII első reakciói

Tegnap este tartották Los Angelesben Az ébredő Erő díszbemutatóját, amelyet követően elárasztották a Twittert a mozit méltató posztok.

Hétfőn Los Angeles három különböző mozijában egyszerre mutatták be első ízben a Csillagok háborúja hetedik epizódját, amelynek vetítéseire a készítők és más filmesek mellett számos újságíró és celebritás is hivatalos volt. A premiert követően az éjszaka már el is kezdtek szállingózni a Twitteren az első rövid reakciók, amelyek egyelőre kivétel nélkül magasztalják a filmet, ha nem is minden esetben az egekig, de kétségtelen, hogy egyöntetűen pozitívan ítélik meg J.J. Abrams alkotását. Íme néhány a posztokból:

Rainn Wilson: “Első Star Wars-kritika: epikus, klassz és tökéletes. A szereplőgárda szenzációs. J.J. megcsinálta!”

Amy Hennig: “J.J. megcsinálta! Csodálatos a Star Wars: Az ébredő Erő.”

Germain Lussier: “Az Star Wars: Az ébredő Erő minden érzelmet kihozott belőlem. A nagy része jó volt, néhány dolog nem tetszett, de összességében csodálatos és lenyűgöző élmény volt.”

Josh Lincoln Dickey: “A Star Wars: Az ébredő Erő egy erős és ígéretes kezdet. Különálló filmként a 3. helyre tenném a szériában.”

Steven Weintraub: “Még újra meg kell néznem, de biztos vagyok benne, hogy Az ébredő Erő a legjobb Star Wars-mozi 1983 (A Jedi visszatér) óta… ha nem 1980 (A Birodalom visszavág) óta.”

Rebecca Keegan: “Történet, karakterek, dizájn, humor – Star Wars rajongók, ez az a film, amire vártatok!”

Az Empire magazin pedig közzétett egy roppant stílusos fotót, amelyen a saga legendái: Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher szerepelnek akkor és most:

Fotó: Empire
Fotó: Empire
Forrás: Twitter via The Guardian, Empire, HVG

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik