Kultúra

Mégis jön a magyar mozikba a Rocky-spinoff?

Örülhetnek a Stallone-rajongók.

Igen szomorúak voltak a rajongók, amikor pár hete kiderült, hogy a magyar forgalmazó úgy döntött, eláll eredeti tervétől, és mégsem mutatja be itthon a Rocky-spinoffként emlegetett Creed: Apollo fia című mozit. Most viszont, miután első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban már 30,1 millió dollárt termelt a film, mi több, a nemzetközi kritikák is szerették a produkciót, az IGN Hungary úgy értesült, hogy

A kedvező kritikai visszhang és a remek amerikai mozis eredmények valószínűleg meggyőzték a Fórum Hungary-t arról, hogy a Creedet mégis mutassák be itthon: Apollo fia alcímmel január 21-től keressétek a mozikban!

Hogy ez mennyire biztos és hogy mi áll az úgy hátterében, arról egyelőre nincsenek részleteink, a Forum Hungary válaszát várjuk. A híresztelésnek mindenesetre bőven lehet valóságalapja, ugyanis a forgalmazó korábbi döntését azzal indokolta, hogy kockázatos üzleti döntésnek érezték a bemutatást – a szépen emelkedő box office mutatók viszont egyértelműen enyhítik ezt a kockázatot.

UPDATE: Megérkezett a Forum Hungary jövő év eleji megjelenési terve, és bizony, szerepel benne a film, január 21-én kerül a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik