Kultúra

Apollo fiának nagy az arca a Rocky-spinoff új trailerében

A Creed: Apollo fia című sportfilm második előzeteséből kiderül, hogy a mélyről felkapaszkodó ifjú titán és a megöregedett Rocky kapcsolata nem lesz fenékig tejfel.

Sylvester Stallone és a botrányosan rossz A Fantasztikus Négyes Fáklyáját alakító Michael B. Jordan főszereplésével közeleg a Creed című Rocky-spinoff, amely az ütésálló bajnok néhai ellenfelének és cimborájának, Apollo Creednek a fiáról: Adonisról szól. Az itthon Creed: Apollo fia címen futó sportfilm cselekménye szerint Adonis Creed sohasem ismerte a volt nehézsúlyú világbajnok apját, aki még azelőtt meghalt, hogy ő világra jött. A srácnak nehéz gyermekkora volt, azonban született harcos, ezért miután összehozza az élet a már visszavonult Rocky Balboával a volt bajnok felkarolja és tréningezni kezdi, hogy belőle is nagy bokszolót faragjon.

A Ryan Coogler rendezte Creed: Apollo fia, habár továbbra is ígéretesnek tűnik, ám az első előzeteshez képest ezúttal már aggasztóan sok klisét pufogtat, mint pl. a mélyről felkapaszkodni igyekvő dacos főhős, a sokat bölcselő, de közben gyászoló mester és a miden esetben rettenetesen drámaian tálalt edzések és küzdelem. Jóllehet ezek a bokszról szóló mozik és kiváltképp a Rocky-filmek velejárói, de azért reméljük, nem lesznek nagyon túltolva a produkcióban és végeredményen kicsit többet és eredetibbet kapunk majd egy szimpla Rocky-klónnál. A sportfilm november 26-án kerül a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik