Kultúra

Gyönyörű nővé serdült Jamie Foxx lánya

Olyannyira, hogy ő lesz a Golden Globe szépe. Mutatjuk, miért.

Miss Golden Globe-ot a Hollywood Foreign Press Association, vagyis a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók választják minden évben, aki tradicionálisan mindig egy színész vagy egy híresség lánya. Az idei gála szépe Jamie Foxx (Ray, Bőrnyakúak, Django elszabadul) gyermeke, a 20 esztendős Corinne lesz, aki már több ízben mutatkozott édesapja mellett a vörös szőnyegen, de ezúttal fontos feladatokat is kap a University of Southern California modellkarriert tervező hallgatója.

jamie-foxx-daughter-corinne
via Daily News

Corinne az ötvenéves hagyomány szerint először december 10-én vesz részt hivatalosan Golden Globe-bal kapcsolatos eseményen, ekkor nevezik meg a díjátadóra jelöltek listáját, majd a gálán segédkezik az Arany Glóbuszok átadásában is. Jamie Foxx szeme fénye ezzel olyan elődök nyomába szegődik, mint Andie Macdowell kislánya, Rainey Qually; Rumer Willis, Bruce Willis és Demi Moore gyermeke, vagy Kathryn Eastwood, Clint Eastwood és Jacelyn Reeves lánya.

A 73. Golden Globe-gálát január 10-én, a Beverly Hilton Hotelben rendezik, Ricky Gervais műsorvezetésével, aki immár negyedszer lesz az esemény házigazdája.

Forrás: Irish Examiner

Ajánlott videó

Olvasói sztorik