Kultúra

Angelina Jolie: „Komplikált dolog a szexjelenet azzal, akivel a valóságban is lefekszel”

A színész- és rendezőnő legújabb filmje, a Brad Pitt-tel közösen forgatott A tengernél ágyjelenetéről árult el izgalmas kulisszatitkokat.

Pontosan tíz évvel az első mozijuk, a Mr. és Mrs. Smith című akcióvígjátékot követően az időközben férj és feleséggé vált Brad Pitt és Angelina Jolie ismét közös filmet készítettek, ez lett A tengernél című dráma (kritikánk itt), amely csütörtök óta immár a magyar mozikban is megtekinthető. A Roland és Vanessa nevű pár megrogyott házasságát boncolgató alkotást az Oscar-díjas Jolie írta és rendezte, aki a napokban egy az Entertaiment Weekly magazinnak adott interjúban árult el izgalmas részleteket arról milyen macerásnak bizonyult szexjelenetet rendezni a férjével úgy, hogy közben végig anyaszült meztelen volt.

A legfurább a dolog a világon, amikor egy kádban fekszel meztelenül, melletted egy iPad, amely a készülő jelenetet mutatja kívülről, miközben az ajtóban álló férjedet arra instruálod, hogy jöjjön oda és szerelmeskedjen veled. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben egy csomó idegen férfi áll körülötted kamerákkal.

– mesélt Jolie a tagadhatatlanul egyszerre komikus és bizarr körülményekről. Nemcsak a részesének, de egy szexjelenet rendezőjének is lenni némi leleményességet is kíván, amelynek mint kiderült a színésznő sincs híján, ugyanis a forgatáson frappáns megoldással kerülte el azt, hogy két felvétel között mindenki az ő bájait nézze:

Nem tudtam kimászni a kádból, hogy mint rendező megnézzem a monitort, mivel meztelen voltam. Persze művészek vagyunk és szabadok akarunk lenni, de azért mégis… Úgyhogy Brad törülközős beosztásba került. Törülközőt kellett tartania körém.

Végezetül Jolie arról is beszélt, hogyan kezelték Brad Pitt-tel a közös szexjelenet forgatásának furcsaságát:

A szexjelenetek egyébként is furák. Azonban azzal az emberrel venni fel egyet, akivel a valóságban is lefekszel? Az egyetlen megoldást az jelentette a számunkra, hogy alaposan átbeszéltük a helyzet abszurditását és annyit poénkodtunk rajta, amennyit csak bírtunk.

Forrás: Entertainment Weekly via Vanity Fair

Ajánlott videó

Olvasói sztorik