Kultúra

Minden nap lesz Szulejmán az RTL-en

Ha eddig bármi esélye is lett volna a konkurenciának, ennek most vége, az RTL új műsorrendje rárabol a délutánokra is.

November 9-től változik az RTL Klub hétköznapi műsorstruktúrája. A legnagyobb örömhír alighanem az, hogy a hatalmas rajongóbázissal futó Szulejmán a heti egyszeri epizódokról átáll a mindennapos vetítésekre: délutánonként a Híradó előtt, 16:45-től vetítenek egy részt a sorozatból, visszaugorva a széria első évadához, plusz a hét közben lemaradók vasárnap még mindig pótolhatják a heti szultánadagot, az adott héten lement öt részt ugyanis egyben levetítik vasárnap délelőttönként 10:30-tól a Sorozat+-on.

A Híradó változatlanul 18 órától kezdődik majd, ezzel együtt a Fókusz a Híradó utánra kerül, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik (19:30-tól és 20:45-től). Emellett érkezik keddenként 21:20-tól a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című komédiasorozat, szinten 21:20-tól, dupla epizódokkal. Szintén újdonságként jön november 10-től minden hétköznap 15.45-től a Nyomtalanul című krimisorozat.

A főműsoridő további részét ezentúl is a népszerű külföldi sorozatok uralják majd, így november 9-től a Dr. Csont legújabb, tizedik évada jön hétfőnként, szerdánként marad műsoron a Szulejmán legújabb epizódokkal, a saját gyártású műsorok is a megszokott napokon érkeznek majd: keddenként a XXI. század, szerdán Házon kívül péntekenként pedig az RTLII-es premier után, a Showder Klub legfrissebb részei lesznek képernyőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik