Kultúra

A tévében folytatódnak a Kegyetlen játékok

Az 1999-es drámára az amerikai NBC vetette rá magát és már jelezték is, hogy ők bizony tévésorozatot indítanak a mozifilm alapján.

Új felvonásához érkezett az egyébként már roppant fárasztó “mozifilm tévés folytatást kap” virtus, amit az amerikai televíziós hálózatok művelnek az utóbbi időben. A szóban forgó trend legújabb áldozata a Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Selma Blair és Joshua Jackson alkotta szereplőgárdával forgatott Kegyetlen játékok, melynek a most beharangozott folytatása Sebastian Valmont (Phillippe) és Annette Hargrove (Witherspoon) közös gyermeke, Bash Casey kalandjairól fog szólni. Azt, hogy ki foglya őt játszani és mégis miért Casey lesz a vezetékneve, még homály fedi.

Egyelőre annyi biztos, hogy a sorozatot ugyanaz a Roger Kumble fogja kidolgozni, aki a filmet is írta és rendezte, illetve az egyik executive producer ugyanaz a Neal H. Moritz lesz, aki a mozi producereinek is egyike volt. Egyébiránt a Kegyetlen játékokhoz 2000-ben és 2004-ben már készült egy második és harmadik része, de azok színvonalban messze alulmúlták az alapfilmet.

Forrás: TV Line

Ajánlott videó

Olvasói sztorik