Kultúra

A harag útja egyik főhőse nélkül készül a következő Mad Max-mozi

Ezt a poszt-apokaliptikus akciófilmet író és rendező George Miller árulta el egy interjúban.

Miután a fantasztikus Mad Max: A harag útja a mozikat követően jelenleg a Blu-ray és DVD eladásaival tarol világszerte, mostanság a külföldi médiumok ismét sokat foglalkoznak a produkcióval és annak atyjával, George Millerrel, pláne azóta, hogy a mester bejelentette, két folytatás is készül sikerfilmjéhez. Miller ezúttal a Digital Spy-nak adott interjút, melyben új részleteket fedett fel a franchise jövőjével kapcsolatban és azt is elárulta, hogy A harag útja melyik kulcsszereplője marad ki a sorban az ötödik Mad Max-moziból.

Nem vagyok biztos benne, hogy többé már nem látjuk őt viszont, de Furiosa nem szerepel A harag útja folytatásában. Mindazonáltal a megírt történetek egyikében még van interakció közte és Max között. Többet nem mondhatok, mert már folynak az új film előkészületei.

Eszerint a beígért két újabb installáció közül az előbb érkezőben már biztosan nem tér vissza Charlize Theron karaktere, de amint arra a 70 éves Miller is utalt, nem kizárt, hogy a későbbiekben még újra előveszik őt. Mindemellett a rendezőzseni még megjegyezte, hogy az IMDb oldalán is szereplő Mad Max: The Wasteland csupán munkacím, magyarán A harag útja folyatásának egyelőre még nincs hivatalos címe.

Forrás: Digital Spy via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik