Kultúra

Itt az évezred legbizarrabb videoklipje a nagymellű, gombafrizurás szumós sráccal

Ez igen! Ez minőségi szórakoztatás a javából!

A világért sem szeretnénk nagyképűsködni, de mi azért itt tényleg sok bizarr internetes tartalommal találkoztunk már. Említhetnénk a fiút, aki napi négy-nyolc órában ül és mosolyog, és ezt felveszi, hogy bárki megnézhesse; vagy felhozhatnánk példának a füves cigit eltulajdonító szarkát, vagy akár az oktatófilmet arról, hogyan kell kenyérből pirítóst készíteni.

De ez itt mi???

Amit tudunk: ez itt a japán TRF együttes EZ DO Dance című dalának egy verziója. A számot jelen esetben egy tekintélyes mellbőségű, Beatles-frizurás szumós prezentálja, aki kollégáival együtt táncol is a slágerre; később az egész brigád egy táncdalfesztiválos-eurovíziós jellegű környezetben látható, ahol változatlan lelkesedéssel biztosítják a felhőtlen szórakozást.

I-M-Á-D-N-I-V-A-L-Ó!

Idézünk a videó leírásából: 前代未聞 相撲ミュージカル!TRFの名曲「EZ DO DANCE」を台湾の実力派アーティスト”リン・ユーチュン”がカヴァー!– a mondatból világosan kiderül, hogy a verhetetlen klipben Lin Yu-chun a főszereplő. Ő az a művész, akit a „tajvani Susan Boyle”-nak is szokás emlegetni, miután sikeresen szerepelt több tehetségkutatóban (például az America’s Got Talentben) az I will always love you című dal eléneklésével; most ezt is megmutatjuk, ha már szóba került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik