Kultúra

Húsz új Michael Jackson-számot őriz a sztár hangmérnöke

Michael-Jackson(960x640).jpg (Array)
Michael-Jackson(960x640).jpg (Array)

Jackson a háttérszólamokat már nem tudta felénekelni, ehhez még énekest keres a szakember.

Michael Durham Prince a Le Parisien című francia lapnak elmondta, hogy jelenleg jogi okokból senkinek nem játszhatja le a dalokat.

Félévente jöhet egy dal

Jackson már nem tudta felénekelni a dalok háttérszólamait, ezért ehhez még énekest kell találni. A dalok nyilvánosságra hozatalában pedig egyezségre kell jutnia a Sony lemezkiadónak a Jackson családdal.

Az biztos, hogy a jövőben jelennek még meg Jackson-albumok. Azon gondolkodunk, hogy félévente kiadunk egy-egy dalt – mondta Michael Durham Prince, aki 1995-től a sztár haláláig dolgozott együtt Jacksonnal.

Már kiengedték az orvost a börtönből

Sajtóértesülések szerint a popsztár menedzsmentje egy 183 millió eurós egyezséget kötött a Sonyval. Eszerint a Sony egy évtizeden belül legfeljebb hét Michael Jackson albumot adhat ki. Két posztumusz lemez már megjelent, de a vállalkozás szerint egyelőre nincsenek konkrét tervek a további megjelenéseket illetően.

Michael Jackson 2009. június 25-én hunyt el gyógyszer-túladagolásban. Személyi orvosát, Conrad Murrayt gondatlanságból elkövetett emberölés miatt négy év börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselet és a börtönök túlterheltsége miatt az amerikai hatóságok két év után szabadlábra helyezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik