Kultúra

Titokban Magyarországon dolgozik a világhírű rendező

phil griffin,  (phil griffin, attraction, )
phil griffin,  (phil griffin, attraction, )

Britney Spears, Madonna, Prince, Bon Jovi és Naomi Campbell kedvenc rendezője a legnagyobb titokban már hetek óta nálunk tevékenykedik.

Phil Griffin a már szintén világhírű Attraction Performances látványszínház Las Vegas-i és kínai műsorát mentorálja.
Szinte nincs olyan híresség, akivel Phil ne dolgozott volna együtt rendezőként vagy producerként. A legnagyobb sztárok állnak sorban azért, hogy együttműködjön velük, és már jó ideje megengedheti magának, hogy csak azzal kezdjen közös munkába, akivel kedve tartja.

 

Úgy tűnik, a Szűcs Zoltán vezette Attraction társulatában nagy fantáziát látott, mivel a hírek szerint már hetek óta együtt dolgoznak a csapat budapesti próbatermében.

A 2013-as Britain’s Got Talentet megnyerő társulat Facebook oldalán a következőt írta:

„2015 is az Attraction éve lesz! Büszkék vagyunk arra, hogy a világhírű rendező, Phil Griffin társulatunkat választotta a nagyszabású, egész estét betöltő – vegasi és kínai – showműsorunk kapcsán. Phil korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Madonna, Paul McCartney és Bon Jovi. A sort pedig hosszan folytathatnánk. A weboldala magáért beszél. Izgalmas időszak jön! A közös munka már elkezdődött. Sokat fogtok még hallani az együttműködésünkről.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik