Kultúra

Megrohamozták a Madách Színházat

Kilométeres sor áll az Erzsébet körúton, az emberek arra várnak, hogy megvásárolhassák jegyeiket az évad zenés előadásaira.

Hosszan kígyózó sorokban várják az emberek, hogy sorra kerüljenek a Madách Színház jegypénztárában. Az Erzsébet körúton kezdődő kilométeres sor csak az egyik kisutcában ér véget.

A nézők a színház egyedülálló kezdeményezése miatt rohamozták meg a Madáchot: jegyeiket most megvásárolhatják ugyanis a 2014/15-ös évad összes zenés előadására. Az egész évad meghirdetése jelentős szervezési feladat elé állította a színház munkatársait, de mindvégig a nézők érdekeit tartották szem előtt: az új játszási rend alapján pontosan megtervezhetik ők is, hogy mikor és mit szeretnének megnézni a Madách Színházban.

A színház évek óta nagyobb blokkokban játssza a hatalmas díszlettel rendelkező szuperprodukcióit, úgy mint a szeptember végén bemutatott Mamma Mia!, a Mary Poppins, Az Operaház Fantomja, a Spamalot vagy a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicaleket. A Zenés Madách Naptárnak köszönhetően a nézők is tudják, hogy az évadban melyik musical mikor lesz műsoron.

Fotó: Madách Színház

Ajánlott videó

Olvasói sztorik