Kultúra

Fluor, Halott pénz, Depresszió – mutatjuk a keddi programot

Hét banda, két színpadon. Íme, a „borfeszt” mai koncertkínálata.

 

Két színpad, hét koncert: az Indigó utca és Fluor Tomi, Mező Misi és a Magna Cum Laude, Marsalkó Dávid és a Halott pénz, Depresszió, New Level Empire, AMÚGY n.i.n.c.s. és T-34 – mutatjuk a keddi programot.

Indigó utca (17:00)

Forrás: youtube.com/eriksormen

Szövegcentrikus gitárzene, lírai gondolatok, lágy dallamok – röviden így lehetne jellemezni a keddi nap első fellépőjét az Indigó utca együttest. A Pont, pont, pont és a Kital-Álom című dalaik társszerzője Fluor Tomi is színpadra áll a délután ötkor kezdődő koncertjükön.

New Level Empire (18:00)

Forrás: youtube.com/ElephantHouseChannel

Hat órától az elektronikus zenét a klasszikus rockhangzással ötvöző New Level Empire zenekar ad koncertet a borfesztivál közönségének. A banda élén a Viva tévéről ismert Ujvári Zoltán Szilveszter.

Halott pénz (19:00)

Forrás: youtube.com/halottpenz

A hazai hiphop szcéna legújabb álló csillaga Marsalkó Dávid és a Halott pénz formáció tagjai ragadnak mikrofont este héttől a sétálóutcai kis színpadon.

AMÚGY n.i.n.c.s. (19:45)

Forrás: Youtube.com/MakoiVTV

Makói vendégmuzsikusok a borfesztivál színpadán. Funky és blues a javából az igen furcsa nevű AMÚGY n.i.n.c.s. zenekartól. Kezdés háromnegyed nyolckor.

Magna Cum Laude (20:30)

Forrás: Youtube.com/MagnaCumLaudeVideo

Fél kilenctől az idén 15 éves Magna Cum Laude zenekar csap a húrok közé. A koncert a banda év végi nagyszabású születésnapi bulijának egyik pazar hangulatú vidéki főpróbája lehet.

T-34 (21:45)

Forrás: Youtube.com/T34zenekar

A hiphopereket és a makói blues zenészeket a vásárhelyi T-34 zenekar váltja a pódiumon. A klasszikus rockot pengető banda első nagylemeze idén januárba jelent meg. Az album címadó dalának klippremierjéről mi is beszámoltunk.

Depresszió (23:00)

Forrás: Youtube.com/depressziomusic

Hat lemez, tizenöt klip, három DVD, egy válogatás- és egy kislemez – az egyik legnépszerűbb hazai rock banda, a Depresszió közel 15 évének eddigi mérlege ez. A borfesztivál műsorajánlója megjegyzi róluk, a több telt házas, önálló turné, és PeCsa nagykoncert mellett, a zenekar évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra; a fiúk a pályafutásuk során olyan világsztárokkal játszottak együtt, mint például a Korn, Marilyn Manson, a Slayer, a Motorhead, a Kosheen vagy épp Manu Chao.

A vásárhelyi borfesztiválról írt korábbi programajánlóinkat, beszámolóinkat itt olvashatják

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik