Kultúra

Üdvözlet a mennyországban – Ez vár a bulizni vágyó fiatalokra

A világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja, a Tomorrowland idén a 10. évfordulóját ünnepli, a legkülönlegesebb látványelemekkel.

Közel 150 országból érkeznek a partizni vágyók az aprócska brüsszeli faluba, Boomba, ahol 16 színpadon a világ legjobb DJ-i adják a talp alá valót. A 10 éves fesztiválon naponta 60 ezer ember fordul meg, Magyarországról pedig kifejezetten a bulira szervezett utakat indítanak.

“Welcome to heaven” vagyis üdvözlet a mennyországban, áll a fesztivál egyik különleges építményén a felirat, de nem ez az egyetlen látványelem a fesztiválon. A nagyszínpad jobb és bal oldalán hatalmas szárnyak láthatóak, óriási vízmalomkeréből vízesés zúdul le, míg este a 60 méter magas óriáskerék, valamint a fény- és pirotechnika is lenyűgöző látványt nyújt.

A Fókusz stábja idén a kulisszák mögé is bepillanthatott, a ma este adásba kerülő riportból pedig az is kiderül, hogy a Tomorrowland himnuszát megalkotó Dimitri Vegas milyen kalandokba keveredett hazánk elektronikus fesztiválján, a Balaton Soundon, ahol a Hir24 csapata is forgatott.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik