Kultúra

A kilencvenes évek világsztárjai jönnek Szegedre

Többek közt a Scooter, a 2Unlimited, a Mr. President és Haddaway szórakoztatja majd a közönséget a nyárindító bulin.

A kilencvenes évek bulihangulatát idézi föl hazai és külföldi kedvencekkel a szerdán kezdődő szegedi Deja Vu fesztivál – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A nyárindító bulin a Dorozsmai úton lévő Postás Sporttelepen fellép a húszéves Scooter, Mr. President, Haddaway, DJ Sash, a 2Unlimited, és persze nem maradhatnak otthon a hazai sztárok sem, így többek között koncertezik a Kozmix, a Groovehouse, Betty Love és a TNT-s Dobrády Ákos.

Az ingyenes csütörtöki nap minden szinten a családoké, hiszen a program összeállításának fő szempontja az volt, hogy kicsik és nagyok egyaránt találjanak kedvükre való szórakozási lehetőséget. Mindezt az Alma zenekar, Korda György és Balázs Klári, Zoltán Erika, valamint DJ Dominique és Bárány Attila garantálják.

A fesztiválzáró vasárnap is tematikus nap, a hazai tehetségkutatók legjobbjai érkeznek Király Viktortól Janicsák Vecán és Kökény Attilán át Pál Dénesig, a nap zárásaként pedig az R-Go lép fel az MDC-vel és a ByTheWay-jel.

A fesztivál party arénája az elektronikus zene kedvelőinek nyújt alternatívát: minden nap Rat’N-nel indul a bemelegítés, aztán jönnek a lüktető, lendületes slágerek, a legendás Szőke Tisza hajó feledhetetlen bulijainak megidézése és retroparty, mindez DJ Noyz és Dj Harmath, Kincses Szabolcs, a nyolcszoros aranylemezes Kovács “Nagyember” László és DJ Edgar tolmácsolásában.

A fesztiválrepertoárból nem hiányozhat a levezető mulatós zene, melynek külön sátor ad majd helyet, ahol a Várkonyi Tibi és Era Slágerzenekar, a Gera Fivérek Trió és Villa Negra zenekarok biztosítják a talpalávalót este tíz órától kifulladásig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik