Szórakozás

Bejönnek a magyar lányok a diszkókirálynak

A '90-es évek legnagyobb szerelemkutató professzorát, Haddawayt lenyűgözték hazánk lányai. Ám azt is elárulta, szerinte egy kapcsolathoz idő kell, ő pedig rengeteget utazik.

Egyetemisták és főiskolások lepték el Szolnokot a már tradicionálisnak számító EFOTT diákfesztiválon. Az éjszakát a Smile Rock Circus és sztárvendégeik nyitották meg. Gönczi Gáborék mellett színpadra lépett Kovács Kati, Király L. Norbi, az Animal Cannibals, Vastag Csaba, Fluor és Haddaway. A „What is Love” világhírű előadója lenyűgözte a magyar közönséget, őt pedig elmondása szerint a gyönyörű magyar nők.

„Magyarország nincs olyan messze az én téli osztrák otthonomtól. Ismerem a magyarok mentalitását, ők boldog emberek, és mindig elmegyek a Balatonhoz. Rengeteg gyönyörű nő van itt, és nemcsak szőkék” – nyilatkozta a Reflektornak a 46 éves énekes.

Körülbelül 100 fellépésem van egy évben, és nagyon sokat utazom, a nők ezt utálják. Én örülnék, ha lenne egy magyar barátnőm, de szükségem van időre, az úgy nem működik, hogy egy-két napra idejövök és megyek, így csak fejfájásod lehet vagy szívfájdalmad” – vallott a szingli Hadaway.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik