Kultúra

Baleset a Játék határok nélkül forgatásán

Bika rúgott fejbe egy férfit, míg egy nő szörfözés közben sérült meg. Kisebb-nagyobb balesetek szinte minden nap történnek.

A Bors értesülései szerint kedd hajnalban találkoztak a versenyzők egy csaknem nyolcszáz kilós állattal. Az egyik játékos nekiesett egy díszletelemnek, mire az állat megrúgta, fejsérülést szenvedett. Az egyiptomi férfit vákuumágyba fektették, majd a mentők a baleseti kórházba szállították, ahol agyrázkódás gyanújával kivizsgálták, megröntgenezték. A lap információi szerint szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A külföldi játékoson kívül egy nő is megsérült. ő szörfözés közben esett el, de a Bors szerint rajtuk kívül legalább még négyen szenvedtek valamilyen sérülést versengés közben.

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyarországon forgatják újra a 90-es évek egyik legnézettebb műsorát. Az új évadban magyar játékosok is lesznek. A szereplők válogatása és a forgatás előkészítése már nagyban zajlik, Magyarországon kívül Oroszország, Indonézia, Franciaország, Egyiptom és egy, Dél-Amerika országait képviselő csapat játszik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik