Kultúra

A Vásárhely24 most újra moziba visz

Remek filmeket mutatunk a Mozaik Mozi kínálatából, 10 olvasónk jegyet fog nyerni bármelyikre!

J Á T É K !

10 olvasónk belépőjegyet nyer a Mozaik Mozi bármelyik vetítésére!

1. Lájkold a Vásárhely24 Facebook oldalát!

2. Oszd meg ezt a cikket Facebook oldalunkról!

3. Írd a bejegyzés alá, kedvenc szuperhősöd nevét kommentben!

A héten sorsolunk! Ne feledd, 10 mozijegy talál gazdára!

Barátságos és kevésbé barátságos szörnyek, hősies és mulatságos küzdelmek a hódmezővásárhelyi Mozaik Filmszínház e heti filmjeiben. Íme, a kínálat.

A csodálatos Pókember 2. (3D)

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) – és így gondoskodik a biztonságáról. Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete. Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja – és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik. (PORT.hu)

Vetítik:
május 12.: 18:00-kor és 20:30-kor
május 13.: 18:00-kor
május 14.: 18:00-kor és 20:30-kor

A Szörny mentőakció (3D)

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán. (PORT.hu)

Vetítik:
május 12-14.: 16:15-kor
május 17-18.: 14:30-kor

Godzilla (3D)

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

A világ legismertebb, legfélelmetesebb és persze legnagyobb szörnye újjászületik. A radioaktív szennyeződés teremtette, hősök pusztították el, ám most kiderül: csupán átmenetileg sikerült megszabadulni tőle – a szendergéséből felébredő rém teremtői ellen fordul, és nincs, aki megállítsa. Legfeljebb más szörnyek. (PORT.hu)

Vetítik:
május 15-18.: 16:15-kor és 20:30-kor

Már megint lakótársat keresünk

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Xavier élete továbbra is tele van nem várt fordulatokkal, amelyek sajátos életfilozófiájának a következményei. Még mindig keresi a helyét a világban, és még mindig gyakorta bizonytalan, ám ezúttal már két gyermekes apaként próbálja megállni helyét, s ehhez mérten, felelősségteljesen igyekszik cselekedni a mindennapokban. Derült égből villámcsapásként éri, amikor gyermekei édesanyja bejelenti, hogy a gyerekekkel együtt New Yorkba költözik. Alig pár nappal az elválást követően Xavier már szintén egy New York-ba tartó repülőn ül, mivel nem bírja elviselni a gondolatot, hogy csemetéi nélküle nőjenek fel. New York számos nem várt fordulatot tartogat a számára: egy leszbikus pár gyermekének vérszerinti apja lesz; az állandó tartózkodási engedélyért feleségül vesz egy kínai lányt; majd újra rátalál a szerelem; miközben legújabb könyvét is sikerrel fejezi be. (PORT.hu)

Vetítik:
május 13.: 20:30-kor

Rossz szomszédság

Forrás: Youtube.com/Mozi Mánia

Mad és Kelly fiatal házasok. Életük fenekestül felfordul, mikor a szomszédságba új lakók költöznek. (PORT.hu)

Vetítik:
május 15-18.: 18:45-kor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik