Kultúra

Ornella Mutinak felelnie kell, mert Putyinnal bulizott

Az olasz filmcsillag lemondott egy fellépést, helyette Putyinnal pózolt egy szentpétervári rendezvényen; a bíróságon most emiatt csalás a vád.

Az 59 éves színésznőnek három alkalommal kellett volna fellépnie még 2011 decemberében az észak-olaszországi Pordenone város Verdiről elnevezett színházában, ám maga helyett egy orvosi igazolást küldött arról, hogy láza van, fáj a torka, köhög, rekedt, és “öt napig nem használhatja a hangját”.

Olasz lapok szerint az Ornella Muti betegsége és távolmaradása miatti sajnálkozást azonban nemsokára felháborodás követte: az interneten fotók jelentek meg a színészről, amint egyik lemondott pordenonei fellépése estéjén Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és Kevin Costner amerikai filmsztárral közös asztalnál vacsorázik.

A pordenonei ügyészség úgy találta, hogy az örökifjú filmcsillag a csalás minősített esetét követte el, sőt még háziorvosát is hamis igazolás kiadására bírta rá. Az ügy most jutott el abba a szakaszba, hogy a színésznőnek meg kell jelennie a bíróságon, ahova április közepén várják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik