Kultúra

Egy kis iránymutatás végzősöknek

Színes programokkal és hasznos tanácsokkal várják a 11-12. évfolyamos tanulókat, valamint osztályfőnökeiket február 5-én, szerdán az Igéző elnevezésű multikulturális közösségi térben.

Idén januárban nyitotta meg kapuit Székesfehérváron, a Basa út 1. szám alatt az Igéző elnevezésű multikulturális közösségi hely, ahol szerdán 10 órától a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának oktatói és munkatársai, valamint a kulturális centrumot üzemeltető, Pro Cultura-díjas Szabad Színház képviselői tartanak tájékoztatót az érdeklődő végzős diákok számára.

A multikulturális, üzleti, turisztikai, vagy kommunikációs szakterületen továbbtanulni kívánó diákokon túl azok megjelenésére is számítanak, akik érdeklődnek a különböző nyelvi kultúrák, közösségek, vagy a médiamunka iránt, illetve akik már az idei nyáron szeretnék magukat ezen a területen kipróbálni. A programok között lesz „kreatív kínáló”, ahol az említett képzéseket választók számára adnak szakmai elhelyezkedéssel kapcsolatos információkat.

A képzési és együttműködési lehetőségekről szervezett, kihelyezett nyílt napon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ez alapján a BGF KKK az egyetemi, főiskolai nyílt napokon kérhető, névre szóló látogatási igazolást állít ki a résztvevők számára. Ezen felül a regisztrációval lehetőség nyílik a tavasz folyamán egy ingyenes, székesfehérvári önkéntes munkára felkészítő „multikulturális animátor” tréningen való részvételre is.

Regisztrálni az igezo2014@gmail.com címen lehet.
További információ az alábbi telefonszámon: + 36 20 949 11 73

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik