Kultúra

Pécsi nagyágyúk zenélnek a győri edző emlékére

Jótékonysági koncertet rendeznek február 8-án Pécsett a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának szeptemberi buszbalesetében elhunyt Fűzy Ákos emlékére.

Rátgéber László mesteredző és ötletgazda – aki több mint 15 évig dolgozott együtt Pécsen a néhai trénerrel – csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a “Forever Fűzy Ákos” elnevezésű rendezvényre a belépők minimum 2000 forintba kerülnek. A jegyek magasabb áron is megvásárolhatók, a program teljes bevételét Fűzy Ákos családja kapja meg. A Pécsi Est Café színpadán ott lesz a Kiscsillag, a 30Y, a Punnany Massif és a Junkie Jack Flash.

“Ez a koncert egy szinte példa nélküli pécsi összefogás eredménye, amely méltó emléket állít a Pécs városáért rengeteget tevő barátomnak” – mondta Rátgéber László.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál összeütközött egy személyautóval szeptember 7-én. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, és több játékos súlyosan megsérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik