Belföld

Szívszorító: Fűzy Ákosnak írt levelet lánya

Csütörtökön lett volna 50 éves a győri kosarasok tragikus balesetben elhunyt edzője. Lánya a Facebookon emlékezett meg róla.

Az egész országot bejárta annak a szörnyű buszbalesetnek a híre, melyben a győri kosarasok busza felborult a 85-ös főúton. A karambolban meghalt Tapodi Péter, az UNI Győr kosárlabdaklub igazgatója és Fűzy Ákos vezetőedző. A busz utasai közül többen súlyosan megsérültek.Natasa Kovacevicnek, a csapat szerb játékosának a lábát amputálni kellett.

Az eset természetesen nem csak a hozzátartozókat, hanem az egész országot, a magyar sportéletet is megrázta. Fűzy Ákos, a klub vezetőedzője november 28-án ünnepelte volna 50. születésnapját. Erről az ETO SZESE Facebook oldalán is megemlékeztek. Az edző lánya, Fruzsi szívbemarkoló levelét osztották meg a közösségi portálon.

Szeretlek Apukám!

Muszáj ezzel kezdenem, mert ezt sosem szabad elfelejtened és tudom, hogy tudod, de fontos ezeket kimondani. Néha azért egy kicsit mérges is vagyok rád, mert már megint igazad volt..

Annyit mondogattad, hogy 50 évesen fogsz elmenni, de senki nem hitte el neked. Olyan váratlanul történt minden… Egyik nap még boldogan borozgatunk Győr egyik szép teraszán, aztán másnap kacagva engedünk be, mert kizártunk a lakásból. Persze te kicsit bosszús voltál és csak egyre mondogattad, hogy nem találod a helyed, nincs meg a bázisod.

Szeptember 7-én jó helyre kerültél és remélem megtaláltad a bázist odafönn a barátaiddal. Tudom, te már boldog vagy, de rettenetesen hiányzol!

Hiányzol! Szűnni nem akaró fájdalommal párosul hiányod és úgy érzem nem bírok megbirkózni egy ekkora teherrel, amit most a vállamra helyeztél… Azt is tudom szándékosan sose okoztál volna nekünk ekkora fájdalmat.

„Félek! Nagyon félek, hogy elég erősek vagyunk-e ekkora feladathoz”

Érzem, hogy itt vagy velünk és terelgeted az utamat, hiszen mostanában tapasztalom, hogy nagyon sok dologban a helyes utat választom, pedig régebben nem így volt.

(fotó: Facebook)

Arra kérlek Fédrára nagyon vigyázz és küldj neki nagyon sok szeretetet, biztasd és próbálj meg közelebb kerülni hozzá, mert nincs jól és nagyon féltem őt.

Fanni a kőkemény sziklagolyó most a családban, de neki meg abban segíts, hogy mindig helyes döntést hozzon, mert most ő Anya legnagyobb segítsége és társa.

Vannak nehéz napok, amikor azt érzem nincs értelme semminek, mert Apa nélkül, Nélküled nem lehet élni… Olyankor szerencsére gyorsan rádöbbenek, hogy te igenis látsz minket és mindig úgy kell cselekednem, hogy büszke lehess rám. Mégis, ez borzasztó így, hogy hiába mesélem el Neked a nap eseményeit, nem hallom a válaszod… Elérkezett a szülinapod és én úgy ölelnélek, puszilnálak!

Tökéletes életem volt azelőtt a szeptemberi nap előtt. Most megpróbálok arra törekedni, hogy újra boldogok legyünk Anya, Fanni, Fédra és Én Veled, az emlékeddel. Egy percre nem bírlak kiverni a fejemből. Számomra örökre megmarad az a kép, amikor péntek este ott állsz a győri lakás előtt, a falat támasztva, a mostanra már szürkés hajadon megcsillan a kerti lámpa fénye és olvasgatod a Nemzeti Sportot. Ki tudja aznap már hányadszorra. Akkor láttalak utoljára..

Remélem egy nap te is olyan büszke leszel rám, mint Én Rád! Elmondhatatlanul hiányzol és szeretlek! Most már a megérdemelt pihenésed töltöd, de kérlek a Soproni Kékfrankos mellett és a marhapörkölt felett mindig legyen egyik szemed rajtunk és vigyázz ránk úgy, ahogy tetted egész életedben és teszed most is. Tudom hogy így van, mert érzem!

Elengedlek és puszillak!

Fűzy Fruzsi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik