Kultúra

Harry Potter kripli lesz

Daniel-Radcliffe(1)(960x640).jpg (daniel radcliffe, )
Daniel-Radcliffe(1)(960x640).jpg (daniel radcliffe, )

Visszatér a Broadway színpadára Daniel Radcliffe: a brit színészt Martin McDonagh kortárs ír szerző A kripli című drámájában láthatja áprilistól a New York-i színháznegyed közönsége.

A producerek szerint a Broadway-re érkező darabot a Tony-díjas Michael Grandage rendezte. Az előbemutatók április 12-én kezdődnek a Cort Theatre-ben, a produkció premierjét április 20-ára tűzték ki. Az írországi Inishmaan szigetén játszódó történet főszereplője egy esetlen fiatalember, aki megpróbál filmsztárrá válni, amikor megtudja, hogy egy hollywoodi filmet forgatnak a szomszédságában.

Radcliffe 2007-ben mutatkozott be a londoni West End és 2008-ban a New York-i Broadway színpadán az Equus című darabbal. A nagysikerű Harry Potter-filmek sztárja 2011-ben tért vissza a New York-i színházi negyedbe a Hogyan legyünk sikeresek az üzleti életben? című produkció szereplőjeként.

Az Equusban

A kripli című drámát tavaly állították színpadra Londonban Radcliffe főszereplésével. A darabot korábban két Broadwayn kívüli színházban, a The Public Theaterben és az Atlantic Theater Companyben is műsorra tűzték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik