Kultúra

A Nagyfiúk 2. lehet az év legrosszabb filmje

Adam-Sandler(1)(960x640).jpg (adam sandler)
Adam-Sandler(1)(960x640).jpg (adam sandler)

Adam Sandler Nagyfiúk 2. című vígjátéka nyolc jelölést kapott az Arany Málna-díjra, de Johnny Depp és Will Smith is jó eséllyel indul a legpocsékabb alkotásnak járó díjért.

Az Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock és David Spade főszereplésével forgatott vígjáték a legrosszabb film, folytatás, szereposztás, forgatókönyv, főszereplő (Sandler), férfi és női mellékszereplő (Taylor Lautner és Salma Hayek) és rendező (Denis Dugan) díjára is esélyes.

Az 1980-ban, az Oscarok ellentéteként alapított Arany Málna-díjat Adam Sandlernek nem kell bemutatni: a színész már többször elnyerte a legrosszabb alakítás díját, legutóbb tavaly, az Apa ég! című filmben nyújtott teljesítményéért, 2011-ben pedig a Jack és Jill című vígjátékban a legrosszabb férfi és női alakítás díját is begyűjtötte.

Idén Johnny Depp-pel forgatott A magányos lovas című film, Tyler Perry A Madea Christmas című munkája, A Föld után című sci-fi és a Movie 43: Botrányfilm is bekerült a csapnivaló alkotások hely idő szerint kedden ismertetett jelöltlistájára. A Will Smith és fia, Jaden Smith főszereplésével készült A Föld után, valamint Perry filmje és a sztárokban tobzódó Movie 43 szkeccsfilm egyaránt hat-hat jelölést kapott.

Az Arany Málna-díjakat egy nappal az Oscar-gála előtt, március 1-jén osztják ki. Bár ezt az eseményt rendszerint kevés sztár látogatja, előfordult a díj történetében, hogy egy-egy csillag – például Sandra Bullock vagy Halle Berry – személyesen vette át az “elismerést”.

Tavaly az Alkonyat-saga befejező epizódja hetet söpört a legpocsékabb amerikai filmeknek járó Arany Málna-díjakból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik