Kultúra

Betörőszívatás helyett pizzát eszik Macaulay Culkin

A zenész művészeti okokból teszi ezt egy bizarrvírusvideóban.

Mint arról beszámoltunk, „Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek betörőkért” néven Facebook-csoport alakult; amelynek tagjai azért háborognak, mert idén egyik tévé sem vetíti a betörőszívató kisfiúról szóló filmet.

Tény, hogy Kevin története (amelyről még mostanában is derülnek ki új részletek) épp úgy része lett a magyar karácsonyoknak, mint a halászlé vagy a bejgli, de szerencsére már egy ideje van internet, amelynek segítségével megnézhetjük (a kultikus vígjáték mellett) a legfrissebb felvételt Macaulay Culkinról. Aki egyébként már nem nagyon emlékeztet Kevinre, hisz egy évvel ezelőtt még öngyilkos akart lenni, és épp próbál felülkerekedni komoly drogfüggőségén.

Macaulay mostanában zenészként tengeti napjait, a legendás Velvet Undergroundnak emléket állító Pizza Underground tagjaként. Néhány napja felkerült a YouTube-ra egy videó, ahol a fiatalember 4 és fél percen át pizzát eszik. Majd a végén elmondja, hogy Macaulay Culkinnak hívják, és épp elfogyasztott egy pizzát.

Nem, Macaulay nem őrült meg (legalábbis ebből még nem következtethetünk ilyesmire); pusztán Andy Warhol 1981-es performance-ára utal vissza, amelyben a zseniális művész (szintén 4 perc 28 másodperc időtartamban) egy hamburgert fogyaszt el, majd a végén – kis hatásszünet után – elmondja, hogy őt Andy Warholnak hívják, és épp megevett egy hamburgert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik