Szórakozás

Petíciót indítottak a Reszkessetek betörőkért a magyarok

A magyar rajongók kiakadtak, mert idén egyetlen tévé sem sugározza a karácsonyi klasszikust: a Reszkessetek betörőket.

“Mottónk, miszerint az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek betörők Karácsonykor megdőlni látszik. Csatlakozz, ezt nem hagyhatjuk!” – írták a Facebookon a “Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek betörőkért” nevű közösség tagjai.

Kétségtelen, hogy az embernek valóban hiányérzete támad, ha karácsonykor Kevin nem bánik el a balfék betörőkkel, de úgy tűnik az RTL Klub hajthatatlan.

Tegnap még viccesnek szánt közleményt is küldtek:

“A Reszkessetek betörők nélkül is vidám kikapcsolódást nyújt nézőinek az ünnepi időszakban az RTL Klub. December 22-én, vasárnap a Négy karácsony, a Miért éppen Minnesota?, 23-án, hétfőn a Télbratyó és az Anyád napja, valamint tévépremierként Deák Krisztina filmje, az Aglaja lesz látható. December 24-én Szenteste a Jégkorszak, az Ilyen az élet, a Férj és féleség szórakoztatja a nézőket, míg 25-én a Jégkorszak 2- az olvadás, a Megint 17, és a Jó társaság című filmet vetíti az RTL Klub. December 26-án az Éjszaka a múzeumban, a Marley meg én, 27-én a Garfield, 28-án a Szahara, 29-én pedig a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmekkel folytatódik a szórakoztató műsorfolyam. December 31-én délelőtt a Macskafogó 2 című rajzfilmet nézhetik meg kicsik és nagyok, míg késő este a Buliszerviz 3, éjféltől pedig a Borat – a kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című vígjátékot láthatják az óévet búcsúztató, majd az újévre koccintó nézők” – írták.

Vajon jó lesz a karácsony Kevin nélkül is?

Ezek a film legjobb pillanatai:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik