Kultúra

Ennél neccesebb tévéműsort még nem látott (18+)

Ilyen is csak Japánban lehetséges. Mindenhol máshol csak valami külön előfizetéses szexcsatornán mehetne ehhez hasonló vetélkedő.

De nem a Felkelő Nap országában, ahol a legnagyobb földi sugárzású televízió, az NTV tűzte műsorára az „Idol no Ana” című, a különböző tehetségkutatókra és szépségversenyekre hajazó vetélkedőműsort, ahol fiatal lányok küzdenek egymással azért, hogy a televízió arcai legyenek. A műsor létezéséről egyik kedvenc oldalunkon, a RocketNews24-en értesültünk, és bár hozzászoktunk az őrült japán televíziós műsorokhoz, ezt mégis meglepetten néztük, főleg, miután kiderült, hogy idén már az 5. – igen, ötödik(!) – szezonjánál tart.

A versenyzőnek ki kell találnia, milyen ételt jutattnak a csövön át a szájába
Fotó: YouTube

A műsorban ugyanis annyira egyértelműen erotikus felhangú feladatokat kell végrehajtania a vetélkedőn elinduló 99 versenyzőnek, amelyek minden más országban azonnali tiltást eredményeznének, vagy nőszervezetek olyan erős tiltakozását váltanák ki, hogy egy televízió sem próbálkozna műsorra tűzésével, még éjfél után sem. Hiszen még Japánban is voltak olyanok, akik obszcénnek tartották és nemtetszésüket fejezték ki. Bár abból kiindulva, hogy már az ötödik évadnál tart, jóval többen lehetnek a rajongók, akik élvezettel nézik, ahogy a lengén öltözött lányok végigszenvedik magukat a mutatványokon.

Itt pedig tejszínt, vagy valami krémet (reméljük nem mást) kell lenyalniuk egy üveglapról
Fotó: YouTube

Az ezen a linken megnézhető (teljes) részben például különböző tornagyakorlatokat kellett bemutatniuk a versenyzőknek iskolás egyenruhában. A lényeg  – már amennyire ki tudtuk venni – az volt, hogy a mutatványokat úgy kellett végrehajtani, hogy a szoknya alól ne villantsanak bugyit. Persze mindannyian tudjuk, hogy igazából pont az volt a lényeg, hogy a tévénézők bugyivillanásokat lássanak. (Illetve nem is bugyit – hiszen az milyen csúnya dolog lenne – hanem csak fürdőruhát, hiszen az már nem is olyan csúnya dolog, minden strandon látni lehet.) Íme, egy kis részlet:

 

Az alábbi műsorrészletben egy „átöltözős” verseny láthatunk, ami azzal van nehezítve – es szexissé téve – hogy a lányoknak egy adott jelre mozdulatlanná kell válniuk. Ez a ruha le- és felvétele közben természetesen mi mással is járna, mint a bugyik villantásával. Csak gyanítjuk, hogy az esik ki, aki a sípszó után megmozdul, de hát nem is ez a lényeg, ahogyan azt a szoknyák alól kilátszó bugyikra jól ráközelítő operatőrök egyértelművé teszik.

 

A következő felvételen ugyan csak állóképek vannak hat percen keresztül egymás után rakva, de talán így lehet legjobban látni, mennyire egyértelműen kétértelmű a vetélkedő.

Ha szeretne jobban elmerülni a japán televíziós eme gyöngyszemében, erre a linkre kattintva jut el a műsornak szentelt YouTube-csatornára. Jó bugyinézegetést!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik