Kultúra

Thor elkalapálta riválisait a mozikban

thor (thor)
thor (thor)

Ismét a Thor: Sötét világ című szuperhősfilmre váltottak a legtöbben jegyet a hét végén az észak-amerikai mozikban: a 2011-es Thor folytatása 38,4 millió dollárt keresett péntektől vasárnapig.

A Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tom Hiddleston főszereplésével készült 3D-s produkciót második hete játsszák az amerikai és a kanadai mozikban, a film 86 millió dollárt keresett az első hétvégéjén, összességében 147 millió dollárnál jár Észak-Amerikában, világszerte pedig 449 millió dollárt keresett a gyártó Disney stúdiónak.

Az amerikai és a kanadai jegybevételt tekintve a második helyet a The Best Man Holiday című film szerezte meg. Az 1999-es Holtunkiglan folytatása 30,6 millió dollárt keresett nyitó hétvégéjén. Malcolm D. Lee rendezésében újra együtt látható Taye Diggs, Terrence Howard és Nia Long.

Harmadik helyre 8,9 millióval a négy idősödő férfi Las Vegas-i kalandjairól szóló Last Vegas című vígjáték került, amelynek négy főszereplője Michael Douglas, Kevin Kline, Robert De Niro és Morgan Freeman.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik