Kultúra

Zenés estek novemberben is

Bágyi Balázs és P. Szabó Dániel dobszerelés-cimbalom duója Borbély Mihály szaxofonművész közreműködésével, Keller János és Charlie is fellép a Cyrano Caffeban.

Bágyi Balázs és P. Szabó Dániel duójának bemutatkozó lemeze „Duola” címmel 2009-ben jelent meg a sokoldalú, népzenében és jazzben egyaránt otthonosan mozgó Borbély Mihály szaxofonművész közreműködésével, aki a november 21-i „Duola” koncerten is vendégeskedik.

Dallamok és pillanatok

November 25-én (hétfőn) Keller Jánosé a kávézó színpada, aki egy élménnyel, emlékkel, meglepetéssel teli estét ígér. Szeretné a nézőkkel együtt felidézni azokat a pillanatokat, amelyek a pályáján meghatározóak, emlékezetesek voltak bizonyára nemcsak neki, hanem a közönségnek is. A „Dallamok és pillanatok” esten Réti Anikó zongorakíséretében sanzonok, operett-, musical- és táncdalok csendülnek fel, de számos új dalra és meglepetésre is számíthat a nagyérdemű. Keller János vendége lesz Szabó Diána, az idei Versünnep döntőse és Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművésze – írja a Vörösmarty Színház.

Charlie

Horváth Károly, ismertebb nevén Charlie, Liszt-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, jazz, blues, funky jellegzetes rekedt hangú előadóművésze. Eredetileg balett táncosnak készült, később még színészként is feltűnt, és színházban is szerepelt. Székesfehérvári gimnazista évei során alapította első rockegyüttesét és november 29-i koncertjével a székesfehérvári közönséget szeretné megörvendeztetni.

Több információért kattintson ide!

Ajánlott videó