Kultúra

Luc Besson megfenyegette Tajvant

luc besson (luc besson, )
luc besson (luc besson, )

Luc Besson francia filmguru leállhat új filmje forgatásával Tajpejben, amennyiben a helyi média képviselői továbbra is megzavarják a produkció munkálatait.

Besson csapata hivatalosan figyelmeztette a város vezetőségét, hogy megrövidíti tajpeji tartózkodását, ha a helyi sajtó képviselői továbbra is felvételeket készítenek a stábról munka közben és kockára teszik a stábtagok biztonságát. A tajpeji polgármester szerint az újságírók és lesifotósok veszélyes viselkedése komolyan hátráltatta a Lucy című produkció munkálatait, bizonytalanná téve, hogy a csapatnak sikerül-e felvennie a szükséges jeleneteket.

A China Times című kínai nyelvű lap szerint Besson stábja már eldöntötte, hogy kihagy néhány betervezett forgatási helyszínt – éppen azokat, amelyek különösen hatékonyak lettek volna a város mozivásznon való népszerűsítésére. A filmguru és csapata pénteken tett panaszt a tajpeji rendőrségnél, miután autóikkal majdnem többször is összeütköztek az őket üldöző riportereket szállító gépjárművekkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik