Kultúra

Íme a legjobb programok a Velencei-tó környékéről

r-go(960x640).jpg (r-go, )
r-go(960x640).jpg (r-go, )

Augusztusban is számos Velencei-tó környéki rendezvényre érdemes ellátogatni. Megmutatjuk a legjobbakat!

Sukorón idén is megrendezik a Kortárs Képzőművészeti Kiállítást augusztus 9 és 21-e között, a Kultúrházban. Egy zenés megnyitóval kezdenek 5 órakor a Református templomban, ahol a német származású Vámosi Péter hársfaművész és Kollonay Zoltán zongoravirtuóz lép fel. A kortárs kiállítók között lesznek festők, üvegművesek, grafikusok, keramikusok és fotósok is. Hétköznap 3-tól, míg vasárnap délelőtt 10-től este 7-ig várják az érdeklődőket.

Augusztus 17 és 19 között tizedik alkalommal találkoznak a VW fanatikusok Gárdonyban, amely garantált bulizást ígér a Sport Beachen.

Az agárdi Popstrand minden évben elhozza nekünk a legjobb előadókat. Augusztus 3-án,szombaton az R-Go tart 30 éves, jubileumi szuperkoncertet. Augusztus 10-én lép fel Demjén Ferenc és Radics Gigi, 18-án pedig az Irigy Hónaljmirigy, Kowalsky meg a Vega zenélnek, Vastag Csabával karöltve. Az idei Popstrandot a Benkó Dixieland Band koncertje zárja, augusztus 19-én.

Augusztus 18-án ünnepli Velence a születésnapját, az északi-strandon. Fél 7-től egy fúvószenekar műsorát hallhatjuk, este 8-kor pedig Nádor Dávid lép fel, akit a The Voice-ból ismerhettünk meg. Később, fél 9-től az ABBA dalait adja elő az ABBA Sisters, majd fél 10-től tűzijáték veszi kezdetét. Végül pedig Smash Retro Partyval tombolhatunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik