Kultúra

Indul a 37. Agárdi Popstrand

edda (edda, )
edda (edda, )

A Fehérvár24 június havi vendége a nyilvános interjúk sorában Turbok János volt, aki az Agárdi Popstrandot kitalálta, és működteti.

Július 5-én indul az idei bulik sora Agárdon, ahol talán soha nem kellett szégyenkeznie a legfőbb szervezőnek, ötletgazdának, Turbók Jánosnak, alias Turbina. A videóban a kezdetekről, a könnyebb és nehezebb időkről mesél a popcsináló.

Az első vendég idén a Bikini lesz, őket 6-án követi az Edda. Július 13-án Neoton és Janecsák Veca. Egy héttel később igazi csemege Caramel szimfónikus nagykoncertje. Július 27-én Mobil Mánia és az Ismerős Arcok. Augusztus 3-án az R-GO 30. éves fennállásának szuperkoncertje az Agárdi Popstrandon. Augusztus 10. Demjén és Radics Gigi, míg 17-én a Lord és a Dinamit koncertezik. Augusztus 18-án az Irigy Hónaljmirigy lép fel Agárdon Vastag Csabával. Az idei popstrandörületet augusztus 19-én a Benkó Dixiland Band zárja.

Az 1977 óta működő popstrand ma is csábítja a fiatalokat és azokat, akik már a kezdetekkor ott voltak Agárdon, a vízpartján. A popstrand weblapján többet tudhatnak meg az érdeklődők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik