Kultúra

Magyar rajongókat gyűjtene a Szekta

Amerikában csúfosan megbukott sorozatot tűz műsorára a Viasat3.

Hét epizódot élt meg a Szekta (Cult) című sorozat a The CW amerikai csatornán, ami azért is nagy dolog, mert a The CW nem éppen a minőségi szériákról híres, de ez még nekik is sok volt… Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy majd három hónapos szünet után június 28-tól mégis leadják a maradék részeket.

Július 10-én pedig hozzánk is megérkezik a sorozat, méghozzá a Viasat3 kínálatában, hétköznaponként 00.25-kor lesz látható – így csak az igazán elvetemültek, a rosszul alvók és az éjszakai műszakosok láthatják majd.

A Szektában Jeff (Matt Davis) testvére rejtélyes eltűnése után elkezd nyomozni egy Cult című tévésorozat után, melynek testvére már-már megszállottja volt, és különböző összeesküvés-elméleteket gyártott mellé. Jeff és újdonsült társa, Skye (Jessica Lucas) egyre érdekesebb dolgokra bukkannak, rájönnek, hogy a sorozat és annak rajongói korántsem normálisak, a látott halálesetek, gyilkosságok a való életben is egyre inkább felütik a fejüket, sőt idővel az is kiderül, hogy a sorozat alkotója, Billy Grimm (a Szökés gennyzsákja, Robert Knepper) egy szektát is alapított, ide gyűjti a „rajongókat”.

Jól hangzik?

Nem lesz az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik