Kultúra

Sosem látott Miss Marple-epizód a Story4-en

Országos premierrel folytatódik a brit hónap a Story 4-en, sőt a Miss Marple-sorozat legújabb epizódja még a brit premiert is megelőzi.

Tart még a Story4 csatorna brit hónapja, amelynek keretein belül remek brit filmekkel és sorozatokkal szórakoztat bennünket a csatorna. Ráadásul nem agyonismételt műsorok töltik ki ezt az időszakot, mi sem bizonyítja jobban, hogy több országos televíziós premiert is beiktattak a Brit Nagykövetséggel közösen megalkotott programba. Köztük az Agatha Christie alkotta Miss Marple legújabb történetével, amely a Rejtély az Antillákon alcímmel kerül majd műsorra.

Nagylelkű unokaöccse jóvoltából Miss Marple (Julia McKenzie) az Antillákon kúrálja magát makacs hörghurutja után. Kíváncsisága persze itt sem hagyja nyugodni, első nap felméri a csodaszép Golden Palm Hotel szállóvendégeit. Ott vannak a szálloda túlzottan is készséges tulajdonosai Tim és Molly Kendall, valamint Hillingtonék és Dysonék, akik gyanúsan sűrűn járnak botanikai felfedezőutakra. Aztán itt nyaral Palgrave őrnagy is, aki véget nem érő történeteivel “riogatja” a vendégeket. Miss Marple sem kerülheti el a társaságát. Palgrave őrnagy ezen az estén kivételesen nem a vadászkalandjaival trakttálja a kisasszonyt, hanem egy rejtélyes történetbe kezd bele, amelyet a késői órára való tekintettel nem tud befejezni. A történet vége már sosem derül ki – másnap reggel ugyanis az őrnagyot holtan találják a szobájában.

Az új Miss Marple – Rejtély az Antillákon 06.15-én 20:10-kor debütál a Story4-en!

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik