Kultúra

Sci-fi sorozatot készítene az Apollo–11 tagja

Buzz Aldrin (buzz aldrin, )
Buzz Aldrin (buzz aldrin, )

Buzz Aldrin saját, 1996-ban megjelent, Encounter with Tiber című regényéből (magyarul A csillagok fiai címmel jelent meg) készítene sci-fi sorozatot, amely a saját elmondása szerint a Star Trek és a Star Wars minőségét is túlszárnyalná.

Az idén 83 esztendős egykori űrhajós, aki 1969-ben Neil Armstronggal egyetemben vette be a Holdat, úgy érzi, még mindig van mit tennie az emberiségért. Aldrin A Föld után című sci-fi film premierjén mondta el sci-fi sorozatos tervét a jelen lévő újságíróknak.

„Hiszem, hogy jobb lenne, mint a Star Trek vagy a Star Wars, hiszen ebben nem mindenféle kitalált lények ellen lövöldöznének mindenféle nem létező fegyverrel. Ezzel ellenben hitelesen bemutatná az űrutazást, és persze mindenben sokkal realisztikusabb lenne” – mondta Aldrin, aki azért is használt feltételes módot, mert a sorozatnak nemhogy stábja, de még forgatókönyve sincs egyelőre.

Aldrin története a jövőben játszódna, amikor az emberiség egy ősi idegen tárgyat fedez fel a Déli-sarkon, vagyis kiderül, hogy az idegenek léteznek és már évezredekkel ezelőtt megtalálták a Földet. Természetesen a lelet arra ösztökéli az emberiséget, hogy egy csapatot küldjön az űrbe, hogy megtalálja a nálunk jóval fejlettebb idegen fajt.

Buzz Aldrin elsősorban arról híres, hogy másodikként lépett a Holdra, de hírnevét Hollywoodban is megpróbálta kamatoztatni, hiszen többek közt az Apollo 11-ben, a Transformers 3-ban és az Agymenők című sorozatban is feltűnt.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik