Kultúra

Vonalak, divat és spanyol bor

divat (divat, )
divat (divat, )

Mindez egy helyen.

Április 10-én nyílik a Moving, egy fiatal képzőművészekből álló csoport Vonalban című tárlata a Pepper Art Projects szervezésében. A vonal szenvedélyességét a megnyitó spanyol est programjai, a kiállításhoz kapcsolódó divatbemutató és szakmai programjai illusztrálják.

Fotó: movingart.hu

A tárlatot a rajzi gesztus szenvedélyességét idéző spanyol est keretében Fenyő Iván színművész felolvasása és Révész Emese művészettörténész tárlatvezetése nyitja meg. A vonalak után a mozdulatok következnek: a Brisa del aire flamencoegyüttes táncos koncertjét, majd Antonio Saura: Ay, Carmela című alkotását nézhetik meg az érdeklődők. Az estét pedig végigkíséri az elmaradhatatlan spanyol bor és sonka.

Április 13-án, szombaton 15 órától a divat lép párbeszédbe a kortárs grafikával. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Krea Kortárs Művészeti Iskola hallgatói mutatkoznak be a kiállítási térben. A divatbemutató ráadásul iparművészeti vásárral is párosul.

A tárlat záró rendezvényén, április 19-én 17 órától pedig a vállalkozó kedvű látogatók kipróbálhatják, hogyan készül a nyomat a linóleummetszetről.

Megnyitó: 2013. április 10-én 17 órakor. A kiállítás április 10–19 között munkanapokon 14 és 18 óra között tekinthető meg. Helyszín: Budapest, XII. kerület, Törpe u. 8.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik