Szórakozás

Biebernek nem kell Palvin Barbi? Ciki

palvin barbi (palvin barbi)
palvin barbi (palvin barbi)

Felröppent a hír, hogy Palvin Barbara Justin Bieberrel jár, ám a világsztár kijelentette, nincsenek komoly szándékai a magyar szépséggel. Ő ugyanis mindent elkövet azért, hogy visszaszerezze Selena Gomezt.

A múlt héten nem volt olyan hírportál a világon, ahol ne boronálták volna össze Palvin Barbarát Justin Bieberrel, ám a jelek szerint korai volt új álompárt avatni. JB ugyanis valószínűleg csak barátkozni akar modellbüszkeségünkkel, valójában még Selena Gomezért dobog a szíve. Bieber barátai is meg vannak győződve arról, hogy annak a románcnak még nincs vége, és az énekes mindent megtesz majd Gomez visszaszerzéséért. Justin szerelmes üzenetei pedig célba értek, mert a héten Selena hajlandó vele átbeszélni a jövőjüket, amikor mindketten New Yorkban lesznek.

A világ első számú tinipárja a hétvégén jelentette be hivatalosan, hogy szakítottak. Az elválásban az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy túlságosan elfoglaltak, így nem maradt idejük egymásra. Emellett Selena egyre kevésbé  bízott Justinban, akit mindig csinos rajongók és kolleginák vesznek körül.


Barbi helyett még mindig Selena kell Justinnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik