Kultúra

Tanár Úr, én készültem!

A stresszről, a stressz kezelésének és oldásának gyakorlatairól lesz szó a Szülők Akadémiájának következő összejövetelén. Dr. Bordás Sándor főiskolai tanár előadása október 18-án (csütörtökön) 17.30 órakor kezdődik a Tópartiban.

A második tanévét kezdő interaktív előadássorozat szervezői aktuális témát választottak a csütörtöki összejövetelen. A stressz és annak kezelése, oldása összetett feladat. A Szülők Akadémiáján Dr. Bordás Sándor főiskolai tanár, a Kodolányi János Főiskola tanszékvezető tanára a szülőkre, a gyermekekre és a pedagógusokra hangolva próbál magyarázatot és segítséget adni a mindennapi problémák megoldására.

Székesfehérvár Önkormányzata, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, valamint a Kodolányi János Főiskola 2011 őszén indította el ezt a programot. A szülők érdekes előadásokat hallgathatnak, majd pedig kötetlenül beszélgethetnek a fiatalokat érintő témákról az est meghívott szakembereivel.

A Szülők Akadémiája minden szülő előtt nyitott és ingyenes program. Az interaktív előadások érdekesek és mindig aktuális témát dolgoznak fel. Az elmúlt egy évben szó volt többek között a konfliktus-kezelésről, nyíltan beszélgethettek a kábítószer-fogyasztásról, és egy családterapeuta adott hasznos tanácsok a nyári szünetre készülődve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik