Kultúra

Jön az új Almodóvar-film

Pedro Almodóvar új filmjét 2013 márciusában mutatják be.

2013. március 8-án lesz Almodóvar legújabb, Los amantes pasajeros című filmjének spanyolországi premiere. A pikáns komédiaként jellemzett darabot a nemzetközi nőnapon mutatják be, többek közt Cecilia Roth, Javier Cámara és Lola Duenas főszereplésével.

A Los amantes pasajeros a világhírű spanyol rendező 19. játékfilmje, amelyet idén nyáron Madridban, illetve Ciudad Real repülőterén vettek fel. A forgatás szeptember 12-én ért véget. A Los amantes pasajeros Almodóvar vígjátékokhoz való visszatérését jelenti a Megtört ölelések és A bőr, amelyben élek című, sötétebb hangulatú alkotásai után.

Agustín Almodóvar, a rendező fivére és producertársa korábban elmondta, hogy Pedro Almodóvar a mára már klasszikussá vált Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című film hangulatához akart visszatérni legújabb munkájával, amely egy képzeletbeli légitársaság, a Península egy járatán játszódik.

Saját magát alakítja a filmben Antonio Banderas és Penélope Cruz, a rendező két nagy kedvence, akik még soha nem tűntek fel együtt egy filmben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik