Kultúra

Betyárfogó nyárbúcsúztató a Szegedi Vadasparkban

Színes, éjszakába nyúló eseményekkel várja a családokat szombaton a Szegedi Vadaspark.

A Vadaspark nyári programsorozatának utolsó időpontján, augusztus 18-án, szombaton az állatkertben délelőtt 10 órától éjjel 11 óráig rengeteg látványos, játékos és egyben szórakoztató programelem közül választhatnak kicsik és nagyok. A Vadaspark egészen éjfélig lesz nyitva, hogy a vendégek ne csupán nappal, hanem egy izgalmas „sötét túrán” is találkozhassanak kedvelt, vagy félt állataikkal.

A nyárbúcsúztató első számú főszereplői természetesen az állatok, de e mellett a Parasztudvar környékén állatlopó betyárok is feltűnnek majd, akiknek elfogásában, vagy az éppen őket üldöző perzekútorok félrevezetésében a vendégek is közreműködhetnek. A legaktívabb betyárfogók és betyármentők értékes jutalomban is részesülnek.

Emellett a nyárbúcsúztatón a Vadaspark nappal öt, a sötétség beállta után pedig még négy alkalommal teremt lehetőséget az állatbarátoknak egy-egy Zoo Típusú Találkozásra: azaz érdekes információk megismerése mellett mindig más-más állatok látványos etetésére, sőt esetenként simogatására. A legkisebbek szórakoztatásáról is gondoskodnak lelkes támogatók, tanárok és szülők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik